QUÈ FEM

facebooktwittergoogleplusfoursquareico_contacto


Posem a la teva disposició la nostra EXPERIÈNCIA, la TECNOLOGIA i l'ESFORÇ per a que puguis personalitzar les teves samarretes, polos, dessuadores, peces de roba confeccionades i sense confeccionar, gorres, davantals i allò que se t'acudeixi, completament al teu gust.
Si tens una IDEA, contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot allò que estigui a les nostres mans.

 

COM REALITZAR UNA COMANDA?

Posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic, el telèfon o vine a veure'ns al C/Diputació, 211 de Barcelona. Explica'ns la teva idea i posarem tots els mitjans perquè ho tinguis.

stampatex_copylaser

QUANT TRIGUEM?

Per a comandes de menys de 50 unitats, la comanda acabada s’entrega al punt de venda entre 24 i 48 hores laborables a partir del tancament de la comanda (sempre que disposem de totes les unitats demanades). Per als enviaments, s’afegeix un temps que està subjecte als terminis d’entrega del transport. Per a comandes de més de 50 unitats, consulteu-nos i us donarem resposta en menys de 24 hores laborables.

PUC DUR LES MEVES PRÒPIES PECES DE ROBA?

Sí, pots dur les teves peces de roba o teles sense confeccionar. L’ideal és que aquesta tela o peça de roba sigui de cotó 100% i el més llisa possible per a facilitar-ne l’estampació (sense cremalleres, costures, botons, estampacions…). Tot i així, hem de veure aquesta roba per saber si el material es pot estampar o si es pot manipular amb les nostres màquines d’estampació. Adjunta’ns una fotografia d’allò que vols estampar o informació de la composició, o si tens la possibilitat visita’ns al punt de venda del carrer Diputació, 211 de Barcelona.

stampatex_copylaser

HE D’ENVIAR UN ARXIU INFORMÀTIC?

No és indispensable. Tot i així, per a realitzar les comandes, sempre es recomanable treballar sobre un suport informàtic. Si no disposes d'un arxiu, pots personalitzar la teva comanda a partir d’una fotografia, un dibuix, la portada d’un disc, una revista…

Per a l’estampació sobre una superfície blanca o de color molt clar, és suficient amb un arxiu estàndard d’imatge no vectorial (JPG, PNG, TIF…) o arxius editables de Photoshop (PSD). Sempre obtindrem la millor qualitat si l’arxiu ja està preparat amb el tamany definitiu que vols estampar.

Per a l’estampació sobre superfícies fosques o de color, necessitem un arxiu en format vectorial fet amb Illustrator, Freehand, Corel o programes compatibles. Però no et preocupis! Si no tens l’arxiu en format vectorial, envia’ns l’arxiu que tinguis i mirarem com es pot manipular.

HE D’ESPECIFICAR ELS CODIS PANTONE?

stampatex_pantone

Si necessites reproduir un color amb la màxima exactitud possible, pots especificar-nos el Pantone dels colors del teu disseny per aconseguir un color més acurat. Tot i així, els processos i manipulacions pels que passen els materials d’estampació, sempre alteren d’una forma mínima els tons i els colors del disseny original.